REFERENTIES

Onze Referenties

Welkom bij onze referenties, waar de ervaringen van onze klanten tot leven komen. Hier delen onze gewaardeerde klanten hun persoonlijke verhalen over hoe wij hebben bijgedragen aan hun digitale succes. We nodigen je uit om te luisteren naar hun stemmen en te ontdekken hoe wij het verschil hebben gemaakt in hun online reis.

Wat Onze Klanten Zeggen

Onze referenties omvatten verhalen van ondernemers, creatievelingen en bedrijven die met ons hebben samengewerkt.

Rob Videler
Rob Videler
2023-11-17
Top en snelle service
Hellen Waterland
Hellen Waterland
2023-11-13
Snelle respons, denkt goed mee en fijne samenwerking. Top bedrijf!
Vis Zestig
Vis Zestig
2023-11-13
Heb recent een website laten maken door NRwebdesign ik ben zeer tevreden over onze nieuwe website. Fantastische en professionele samenwerking.
Happy Campers BV
Happy Campers BV
2023-11-13
Al een aantal jaren een prettige samenwerking met NR webdesign. Altijd een snelle reactie en oplossing.
August Hannover
August Hannover
2023-11-12
Ik heb een website laten maken in Zoetermeer door NRwebdesign. Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het eindresultaat. Nigel is proactief en staat letterlijk 24 uur paraat. Kortom we zijn erg tevreden over zijn dienstverlening en werk, een top bedrijf!
Willeke Van Voorthuizen
Willeke Van Voorthuizen
2023-11-12
Goed overleg, snel met aanpassingen doorvoeren!
JG Seindoorn
JG Seindoorn
2023-11-08
Wij zijn al meerdere jaren tevreden klant bij NR webdesign. De service is top en er wordt altijd intensief meegedacht aan het doel dat behaald dient te worden. Dankzij NR webdesign hebben wij naast een mooie website & webshop ook een hoop kwalitatieve prospects mogen ontmoeten. Persoonlijk contact met Nigel en snel handelen op de manier hoe hij dit (met passie) doet is iets wat ik elders niet vaak mee heb meegemaakt. Ik zeg doen!
Dunja B.
Dunja B.
2023-11-06
Ik heb een heel mooie website laten bouwen voor onze organisatie. Sindsdien ook een paar keer onderhoud en aanpassingen. Nigel is flexibel, altijd goed bereikbaar, vriendelijk, denkt goed mee en levert snel en professioneel resultaat. Hij is altijd bereid je te adviseren. Ik ben ontzettend tevreden met onze prettige samenwerking!

vraag Een Gratis Consultatie aan

Onze referenties zijn geen gewone getuigenissen; het zijn verhalen van groei, succes en samenwerking. Ze geven een stem aan de impact die we hebben gehad op diverse bedrijven en individuen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie. We luisteren naar jouw ideeën en doelen en stellen een plan op om een website te maken die aan al jouw verwachtingen voldoet.
GRATIS
Tweewielers SchoutenKlantreview
Read More

Beschrijving:

Je wordt goed geholpen door een goede professionele man die verstand van zaken heeft.

Resultaat:

Hij had een klein opzetje gemaakt hoe het eruit kwam te zien zodat je precies weet wat je krijgt. Daarnaast is hij met het onderhouden van de website snel met de aanpassingen die je door geeft. Echt een aanrader om door hem je website te laten ontwerpen en beheren.
Rick ZoutenbierKlantreview
Read More

Beschrijving:

Ongeveer twee maanden geleden met Nigel van NRwebdesign in contact gekomen, met de vraag of hij een website/blog/winkel voor mij kon bouwen. Zo gaaf om te zien hoe iemand vanuit een aantal steekwoorden tot dit resultaat kan komen.

Resultaat:

(Geen woorden maar Daden) Dit gaat zeker op voor Nigel, een fijn persoon een meedenker, en iemand die niet stop voor hij de oplossing heeft gevonden. Mocht je nog iemand zoeken voor je website/winkel/blog enz enz zou mijn advies zijn om zeker met Nigel rond de tafel te gaan!
Ellison RupertiKlantreview
Read More

Beschrijving:

Na een stressvolle samenwerking met vorige webshop ontwikkelaar ben ik zeer tevreden met nrwebdesign. De communicatie verloopt erg prettig, het geven van bruikbare tips voor optimalisatie stel ik erg op prijs.

Resultaat:

Geen enkele vraag of aanpassing is te gek en binnen een zeer korte periode is mijn website voor een mooie prijs, volledig en naar wens exclusief gebouwd. Dankbaar!
Drukkerij MikaprintKlantreview
Read More

Beschrijving:

Een goede samenwerking met NRwebdesign

Resultaat:

gaf een mooi resultaat van onze website van Drukkerij Mikaprint.
Giovanni van HeijdoornKlantreview
Read More

Beschrijving:

Heb een geweldige webshop en website laten bouwen door nrwebdesign.

Resultaat:

Onze klanten zijn tevreden en vinden het prachtig. Ook staan wij op pagina 1 bij google! Groetjes een heel tevreden klant!
Vincent Van Knijff‎Klantreview
Read More

Beschrijving:

Samen met Nigel hebben we een maatwerk website gebouwd voor de verkoop van kunststof kozijnen online. Het lastige van kozijnen is dat je te maken krijgt met variabele maten en dus ook prijzen.

Resultaat:

Dat was een heel gepuzzel om dit allemaal mogelijk te maken, gelukkig gaf Nigel niet op en ik kan niet anders zeggen dat de website een succes is. Nigel dank voor je inzet!

Samenwerken?

Wacht niet langer! Neem nu vrijblijvend contact op en begin aan jouw reis naar een succesvolle online aanwezigheid.
Referenties
×
Vragen ? chat met ons!

Klik op een van onze onderstaande contactpersonen om te chatten via WhatsApp

×