Over Ons

Door mijn ervaring en de betaalbaarheid van mijn diensten kunnen mijn klanten, of dit nu startende of ervaren ondernemers zijn, mee concurreren met de grote namen in de online branche.

Over Ons
Ik heb als freelance webdesigner ruim 5 jaar ervaring. Ik heb aan leuke websites mogen werken. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in WordPress. Door de jaren heen heb ik mijzelf veel verschillende soorten expertises aangeleerd binnen webdesign & webdevelopment. Ik ben de afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites.
ik onderscheid mij met de rest van de webdesign bedrijven door de kosten laag te houden en zich vooral te richten op wat de behoeftes van klant zijn. Ik biedt volledige service en ga alleen voor het allerbeste resultaat!

Waarom voor mij kiezen?
NRwebdesign is opgericht in 2013 door ondernemer en webdesigner Nigel Roelofs. Met ervaring in programmeren, ontwerpen en het designen van websites. Hierdoor ben ik in staat om een professioneel product af te leveren en mijn klanten tevreden te stellen.

Over Ons

Webdesigner & Webdevelopment

Ik verzorg uw online traject van a tot z, uiteraard altijd gebaseerd op de laatste online trends en ontwikkelingen.
Het ontwerpen en bouwen van websites is wat ik het liefste doe. De websites die ik maak zijn altijd gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

WordPress Specialist

WordPress is voor mij het standaard online platform waarmee ik van ieder webproject een succes maak. Met ruim 5 jaar ervaring kan ik samen met dit populaire CMS voor u een top notch website ontwikkelen. Het voordeel van WordPress is dat uzelf uw website goed kunt beheren.

Programmeur

Ik bouw websites in HTML5, CSS3, PHP, Javascript & Ajax. Omdat ik efficiënt en professioneel te werk ga kan ik van uw online project een succes maken met hoge conversie & geweldige vindbaarheid. Daarnaast kunnen uw klanten uw online project op elk soort apparaat bekijken.