Disclaimer

Disclaimer voor NRwebdesign

Deze disclaimer met informatie is op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan NRwebdesign niet instaan voor de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie voor welk doel dan ook. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

met deze disclaimer is NRwebdesign niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van, het vertrouwen op, of het handelen naar aanleiding van informatie die beschikbaar is op deze website.

Wijzigingen en correcties kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. NRwebdesign aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onvolkomenheden op deze website.

Deze website bevat links naar andere websites. NRwebdesign is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, noch voor de privacybescherming op die websites. Het plaatsen van links naar externe websites impliceert niet dat NRwebdesign de inhoud van die websites onderschrijft.

De gebruiker van deze website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de verstrekte informatie en het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om schade aan zijn of haar computersysteem of gegevens te voorkomen.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via de contactinformatie op deze website.

Tweewielers SchoutenKlantreview
Read More

Beschrijving:

Je wordt goed geholpen door een goede professionele man die verstand van zaken heeft.

Resultaat:

Hij had een klein opzetje gemaakt hoe het eruit kwam te zien zodat je precies weet wat je krijgt. Daarnaast is hij met het onderhouden van de website snel met de aanpassingen die je door geeft. Echt een aanrader om door hem je website te laten ontwerpen en beheren.
Rick ZoutenbierKlantreview
Read More

Beschrijving:

Ongeveer twee maanden geleden met Nigel van NRwebdesign in contact gekomen, met de vraag of hij een website/blog/winkel voor mij kon bouwen. Zo gaaf om te zien hoe iemand vanuit een aantal steekwoorden tot dit resultaat kan komen.

Resultaat:

(Geen woorden maar Daden) Dit gaat zeker op voor Nigel, een fijn persoon een meedenker, en iemand die niet stop voor hij de oplossing heeft gevonden. Mocht je nog iemand zoeken voor je website/winkel/blog enz enz zou mijn advies zijn om zeker met Nigel rond de tafel te gaan!
Ellison RupertiKlantreview
Read More

Beschrijving:

Na een stressvolle samenwerking met vorige webshop ontwikkelaar ben ik zeer tevreden met nrwebdesign. De communicatie verloopt erg prettig, het geven van bruikbare tips voor optimalisatie stel ik erg op prijs.

Resultaat:

Geen enkele vraag of aanpassing is te gek en binnen een zeer korte periode is mijn website voor een mooie prijs, volledig en naar wens exclusief gebouwd. Dankbaar!
Drukkerij MikaprintKlantreview
Read More

Beschrijving:

Een goede samenwerking met NRwebdesign

Resultaat:

gaf een mooi resultaat van onze website van Drukkerij Mikaprint.
Giovanni van HeijdoornKlantreview
Read More

Beschrijving:

Heb een geweldige webshop en website laten bouwen door nrwebdesign.

Resultaat:

Onze klanten zijn tevreden en vinden het prachtig. Ook staan wij op pagina 1 bij google! Groetjes een heel tevreden klant!
Vincent Van Knijff‎Klantreview
Read More

Beschrijving:

Samen met Nigel hebben we een maatwerk website gebouwd voor de verkoop van kunststof kozijnen online. Het lastige van kozijnen is dat je te maken krijgt met variabele maten en dus ook prijzen.

Resultaat:

Dat was een heel gepuzzel om dit allemaal mogelijk te maken, gelukkig gaf Nigel niet op en ik kan niet anders zeggen dat de website een succes is. Nigel dank voor je inzet!

Samenwerken?

Wacht niet langer! Neem nu vrijblijvend contact op en begin aan jouw reis naar een succesvolle online aanwezigheid.
Disclaimer, Privacybeleid, COOKIEBELEID
×
Vragen ? chat met ons!

Klik op een van onze onderstaande contactpersonen om te chatten via WhatsApp

×