Beveiliging in Gouda

Toengangs-controlesysteem in Gouda

Met een toegangscontrolesysteem verkleint u de kans op diefstal tijdens werktijden. U kunt deuren gesloten houden voor onbevoegden. Het beveiligingssysteem registreert wie er waar en wanneer naar binnen komt.

Makkelijke pasjes

Onze systemen werken niet met ingewikkelde sleutels. Met een tag of pasje worden letterlijk deuren geopend. U kunt het systeem inzetten voor uitgebreide toegangscontrole met werktijdsignalering en meldingen wanneer een onbevoegde een deur probeert te openen.

Compleet beveiligingsplan

Onze toegangscontrolesystemen in Gouda zijn volledig integreerbaar met onze inbraak- en camerasystemen. Zo kunnen wij u een compleet beveiligingsplan aanbieden, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Dit alles met het gebruiksgemak van één systeem.

Installaties in Gouda

Tot onze service behoort ook de installatie van videobewaking in Gouda. Onze servers zijn zowel toegankelijk vanaf uw interne netwerk, maar ook via uw favoriete webbrowser. Met onze IP-camera’s kunt u de videobeelden dus overal waar u bent bekijken en beheren. Wij sluiten de camera’s veilig aan via via coax/UTP-bekabeling. Dat is de meest veilige installatie. Als dit niet mogelijk is, is wireless een optie. U kunt kiezen tussen vier, acht of zestien camera’s op één server.